Bra att ha till bilen

Precis med så många andra saker finns det en hel del praktiskt man kan skaffa till bilen, en del av dessa saker är sådant som redan kommer inbyggda i många nya bilar, men är inte anledning nog att köpa en helt ny bil. Men det betyder ju inte att man inte kan dra nytta av dessa saker.

 

GPS

Som bilden ovan redan avslöjat är en av dessa praktiska prylar en GPS. De som minns tiden då man åkte omkring med en kartbok och de oändliga problemen man hade om man inte hade någon som kunde agera kartläsare när man själv körde, vet verkligen hur bra denna lilla sak kan vara. Nu mera är det ju många som använder GPS funktionen i mobilen, men som alla vet håller man ju inte alltid mobilen helt laddad och skulle det inte räcka hela vägen så sitter man ju oftast där utan ens en kartbok.

 

Backkamera

En backkamera är inte bara för lastbilsförare och anda som kör stora fordon, det är rent allmänt ett praktiskt verktyg att ha. Alla som någonsin varit tvungen att fickparkera i storstäder med väldigt små marginaler kan ha få väldigt bra användning av en kamera som kan visa en väldigt tydligt hur nära man är bilen bakom sig.

 

Extrabelysning

Det är många som vid ett tillfälle eller annat har känt att belysningen man har på bilen inte är tillräcklig. Fördelen med extrabelysning är att man kan slå på den när man behöver den och väljer man rätt sort behöver det inte vara någon stor skillnad på energiförbrukningen. De vanligaste formerna för extrabelysning till bilen är antingen LED eller xenon, fördelen med LED är att man inte behöver vänta på en uppvärmningstid som man måste med xenon, man kan helt enkelt få full styrka på en gång.